ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ







Από τη Δωροθέα Λαγανά Σαλάτα μαρούλι, ρόκα, πατζαροφυλα, μαϊντανός, αβοκάντο, ελαιόλαδο ψυχρής σύνθλιψης
Φτιάχνουμε ένα μυρωδάτο λαδολέμονο με σταφύλια, ιδανικό για πράσινες σαλάτες όπως αυτή με μαρούλι, ρόκα, σικορέ, μυρωδικά και μαριναρισμένο ψητό κοτόπουλο. Μοναδική! 15' προετοιμασία 20' ψήσιμο 30' αναμονή Σύνολο: 1 ώρα και 5'...
Τα καρότα δένουν τέλεια με τα ψητά αχλάδια και την παρμεζάνα. 10' προετοιμασία 5' ψήσιμο Σύνολο: 15' Υλικά Μερίδες: 4 10 - 12 μεγάλα καρότα (κατά προτίμηση βιολογικά), κομμένα σε φλούδες (με το μαχαιράκι που καθαρίζουμε...
Πρόκειται για τη μεγάλη γιορτή του κρασιού, ή καλύτερα την κεντρική εκδήλωση με κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα. Θα πραγματοποιηθεί για 15η χρονιά τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Intercontinental (Λεωφόρος...
Πεντανόστιμο, παραδοσιακό φαγητό της Σμύρνης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. 30' προετοιμασία 1 ώρα και 10' μαγείρεμα 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 40' Υλικά Τεμάχια: 6 καλαμάρια 6 καλαμάρια περίπου 200 γρ....
Από τη Δωροθέα Λαγανά Σαλάτα από μαρούλι, κρεμμύδι, αγγούρι, ντοματίνια, άνηθο, μαϊντανό, φύτρα ραπανάκι και τυρί κρέμα από αμύγδαλα.
