Latest News

Τα Χριστούγεννα είναι ιδανική περίοδος για ένα ποτήρι ζεστό κρασί.

Η αυθεντική συνταγή (για 15 ποτήρια) 500ml νερό

Φλούδα από δύο πορτοκάλια

Ένα ξυλαράκι κανέλας 10 γαρίφαλα 100γρ ζάχαρη

 Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί *

Βράστε το νερό και τα μυρωδικά σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.

Διαλύστε τη ζάχαρη στο μίγμα.

Προσθέστε το κρασί. Ζεστάνετε χωρίς να βράσει.

Στραγγίστε για να αφαιρέσετε τα μυρωδικά.

Σερβίρετε όσο είναι ζεστό με αμυγδαλόψιχα και σταφίδες.

* Κατά προτίμηση Ξινόμαυρο

Η αυθεντική συνταγή (για 15 ποτήρια)

500ml νερό

Φλούδα από δύο πορτοκάλια

Ένα ξυλαράκι κανέλας

10 γαρίφαλα

100γρ ζάχαρη

Ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί *

Βράστε το νερό και τα μυρωδικά σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Διαλύστε τη ζάχαρη στο μίγμα. Προσθέστε το κρασί. Ζεστάνετε χωρίς να βράσει. Στραγγίστε για να αφαιρέσετε τα μυρωδικά. Σερβίρετε όσο είναι ζεστό με αμυγδαλόψιχα και σταφίδες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο